iOS 8.4 met Apple Music nu te downloaden: dit moet je weten

Wouter Nijsen
30 juni 2015, 16:51
2 min leestijd
iOS 8.4 met Apple Music nu te downloaden: dit moet je weten

iOS 8.4 is zojuist uitgebracht voor de iPhone, iPad en iPod Touch. De update staat voornamelijk in het teken van Apple Music en brengt een vernieuwde muziek-app met zich mee.

Lees verder na de advertentie.

Dit is er nieuw in iOS 8.4

iOS 8.4 downloaden

Zoals verwacht heeft Apple vandaag iOS 8.4 beschikbaar gemaakt. De update verschijnt iets eerder dan normaal, wat te maken heeft met Beats 1. De radiozender van Apple Music zal namelijk om 18:00 uur officieel van start gaan. iOS 8.4 is de laatste grote update van iOS 8, voordat Apple later dit jaar overgaat op iOS 9. De update staat voornamelijk in het teken van Apple Music, de muziekstreamingdienst die tijdens WWDC 2015 werd aangekondigd.

Een grote verandering in iOS 8.4 is de muziek-app, die voorzien is van een flinke update. De applicatie is voorzien van een nieuw design, dat meer ruimte biedt voor afbeeldingen van artiesten en albumhoezen. Ook zijn diverse functionaliteiten in de app zijn op de schop gegaan. Zo vind je voortaan onlangs toegevoegde albums en afspeellijsten bovenin de app. Dat is handig wanneer je snel even iets wil luisteren.

Ook de MiniPlayer is flink onder handen genomen. Wanneer je nu door je muziekbibliotheek browst, bedien je gemakkelijker liedjes die dan afspelen. Nummers worden verder op een aantrekkelijkere manier getoond en zijn draadloos te streamen via AirPlay. Ook zijn er veel kleine aanpassingen aanwezig. Zo is de vervelende iMessage-bug met iOS 8.4 verholpen en worden audioboeken voortaan in de iBooks-app weergegeven.

iOS 8.4 downloaden: zo doe je dat

iOS 8.4 is te downloaden door op je iPhone, iPad of iPod Touch naar ‘Instellingen > Algemeen > Software-update’ te gaan. Hierna verschijnt de update automatisch. Is dat niet het geval, dan raden we je aan om het over enkele minuten opnieuw te proberen. De grootte van iOS 8.4 verschilt per apparaat, maar zorg ervoor dat je over minstens 200MB aan vrije opslagruimte beschikt.

iOS 8.4 is beschikbaar voor de iPhone 4S en nieuwer, iPad 2 en nieuwer en de iPod touch (vijfde generatie).

Het laatste nieuws over iOS 8.4

Categorieën: Apple, iOS
Spotlights: Apple, Apple Music

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's