Apple stelt iOS 8.0.2 beschikbaar, lost problemen op

Gijs Ettes
26 september 2014, 9:30
2 min leestijd
Apple stelt iOS 8.0.2 beschikbaar, lost problemen op

Eerder deze week trok Apple de update naar iOS 8.0.1 in, nadat diverse gebruikers klaagden over problemen met hun bereik en Touch ID. iOS 8.0.2 is nu beschikbaar en moet de problemen oplossen.

iOS 8.0.2 pakt problemen aan

iOS 8.0.2

De early adopters die woensdagavond iOS 8.0.1 installeerden, liepen meteen tegen grote problemen aan. Apple trok de update binnen een aantal uren terug en adviseerde gebruikers vervolgens om hun toestel te resetten via iTunes. Naar schatting hadden zo’n 40.000 gebruikers problemen met 8.0.1, waardoor ze niet meer konden bellen en ook de vingerafdrukscanner niet meer konden gebruiken.

iOS 8.0.2 is vanaf nu te downloaden via ‘Instellingen > Algemeen > Software-update’. De update is 71,5MB groot en bevat ‘verbeteringen en oplossingen voor problemen’. Deze hebben onder meer te maken met het wegvallen van mobiel bereik en Touch ID op iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Daarnaast zijn de HealhKit-apps nu beschikbaar om te downloaden in de App Store. Verder is de bereikbaarheid-functie op de iPhone en iPhone 6 Plus verbeterd en zijn er nog een aantal andere foutjes aangepakt.

Nieuwe iPhones nu beschikbaar in Nederland

Sinds vandaag zijn de nieuwe iPhones eindelijk officieel verkrijgbaar in Nederland. De toestellen zijn te koop bij de Apple Store en bij diverse resellers en webshops. Daarnaast kun je uiteraard ook bij de grote Nederlandse providers terecht voor de iPhone 6 en 6 Plus.

De beste iPhone 6 aanbiedingen

Hieronder vind je de scherpste abonnementen die providers aanbieden in combinatie met de iPhone 6, waarbij we uitgaan van de laagste toestel- en maandprijs-combinatie.

De beste iPhone 6 Plus aanbiedingen

Hieronder hebben we de voordeligste iPhone 6 Plus abonnementen uitgelicht, waarbij we wederom uitgaan van de laagste toestel- en maandprijs-combinatie. De prijzen worden continu geactualiseerd, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt.

iPhone 6 (Plus) los kopen

Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om de iPhone 6 Plus en iPhone 6 los te kopen. Hieronder vind je daarvoor de voordeligste aanbieders:

Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen