iOS 7 beta problemen: zo los je ze op

Roel van Hout
7 oktober 2013, 17:30
1 min leestijd
iOS 7 beta problemen: zo los je ze op

Sommige mensen ervaren momenteel iOS 7 beta problemen. Zo los je ze op!

Lees verder na de advertentie.

Wie om wat voor reden dan ook nog niet was toegekomen aan het installeren van iOS 7, ondervindt momenteel problemen met zijn of haar iPhone: veel mensen krijgen de melding dat hun telefoon ‘niet kan worden geactiveerd’. De reden: Apple heeft de stekker uit het iOS 7 beta-programma voor ontwikkelaars getrokken.

Let op: slechts een heel klein aantal mensen heeft problemen met zijn of haar iPhone, voor de meesten is er geen enkele reden tot zorg.

iOS 7 beta problemen oplossen

Gelukkig lijkt het probleem voor de overgrote meerderheid van de mensen op te lossen door de volgende stappen te volgen:

  1. Zorg dat je iTunes 11.1 hebt geïnstalleerd
  2. Sluit je iPhone aan op je computer
  3. Maak een backup van je iPhone
  4. Klik op ‘herstel’
  5. iTunes downloadt en installeert iOS 7.0.2 op je telefoon; koppel deze niet los voordat aangegeven wordt dat dit kan!

Hopelijk lost dit de problemen op. Is dat niet zo, laat het dan even weten in de reacties, dan kijken we of misschien een ander probleem je parten speelt.

[label style=”warning”]Update[/label] Van volger @Rvervuurt kregen we te horen dat bovenstaande fix niet voor iedereen de problemen verhelpt. Wat je volgens hem ook nog kunt proberen is de iPhone in DFU-modus zetten en je host-file aanpassen. Dat is wel een ingewikkelde procedure, die niet geheel risicovrij is. Succes! Mochten we nog meer oplossingen tegenkomen, dan werken we dit artikel bij.

Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's