iOS 7 beta 6 verschenen
Roel van Hout

Nu gaan we echt hard: iOS 7 beta 6 is vannacht verschenen, en bevat nog slechts enkele kleine verbeteringen. De definitieve versie van iOS 7 zal voor ontwikkelaars waarschijnlijk op 5 september beschikbaar komen.

Hoewel een rapport gisteren iOS 7 beta 6 nog aankondigde voor volgende week, is deze tegen de verwachting in vannacht al door Apple uitgerold. De kleine update bevat nauwelijks iets nieuws: volgens de bijgaande notities van Apple is het enkel een fix voor de iTunes mediabibliotheek in iCloud.

iOS 7 beta 6 de laatste update?

iOS 7 beta 6Of er nog betaversies voor ontwikkelaars zullen volgen is niet zeker, aangezien de zogeheten Golden Master naar verluidt op 5 september al verschijnt. De Golden Master is de definitieve versie van iOS 7 die nog niet voor consumenten, maar wel voor Apple-medewerkers en mobiele aanbieders beschikbaar wordt. Ontwikkelaars krijgen ‘m dan op 10 september.

Let op: deze datum is, net als die van de veelbesproken iPhone-presentatie op 10 september, nog niet bevestigd door Apple, al wijst alles er wel op dat je die dag in je agenda mag omcirkelen. Het is in ieder geval logisch dat de Golden Master kort voor het evenement zal verschijnen.

Wil je weten wat er ook alweer nieuw is in iOS 7? Lees dan vooral ons iOS 7 overzicht. Ben je benieuwd naar de telefoons die Apple zal presenteren? Fris je geheugen even op in onze iPhone 5C en iPhone 5S overzichten!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.