iOS 7 app iconen ingediend door Apple
Roel van Hout

Of je ze nu mooi vindt of niet, hou er rekening mee dat je de iOS 7 app iconen vanaf deze herfst op het scherm van je iPhone gaat zien: Apple heeft bij het Amerikaanse octrooicentrum verschillende iconen officieel ingediend.

Voor wie zijn geheugen even op wil frissen: hier kun je precies zien hoe app iconen in iOS 7 zich verhouden tot die in iOS 6. De iconen zijn een stuk ‘platter’ en veel kleurrijker, iets waar veel iPhone gebruikers niet al te positief op reageerden. Apple voert de veranderingen echter toch door.

iOS 7 app iconen

Onder meer de ontwerpen van Game Center en de standaard foto app in iOS 7 bij het Amerikaanse octrooicentrum ingediend. Game Center valt onder een patentcategorie die software bevat die je score in spellen bijhoudt. De foto app valt onder een patentcategorie die is bedoeld voor software ten behoeve van de organisatie, opslag, het delen en bekijken van foto’s.

iOS 7 app iconen onderdeel van flinke herziening iOS 7

Overigens zijn de iOS 7 app iconen zeker niet het enige nieuwe aan de aankomende versie van Apple’s mobiele besturingssysteem: door Apple zelf wordt het de grootste verandering voor iOS sinds de eerste versie in 2007 verscheen, genoemd.

In ons iOS 7 overzicht lees je wat je allemaal van de update kunt verwachten. En zo gauw er meer functies bekend worden, lees je dat hier natuurlijk ook!

Via: Patently Apple

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.