iOS 7.1 screenshots tonen aangepaste interface
Gijs Ettes

iOS 7.1 verschijnt mogelijk in maart, maar toch is er al het een en ander bekend over de update. In iOS 7.1 screenshots is een licht aangepast design te zien.

De iOS 7.1 screenshots zijn afkomstig van de developers beta (versie 3) en tonen iets andere iconen voor de Telefoon-app, Berichten-app en FaceTime. Daarnaast is het scherm voor inkomende oproepen en het beeld dat je ziet als je je iPhone uitschakelt, onder handen genomen.

→ Lees meer over iOS 7 en op welke fronten het Apple-besturingssysteem is verbeterd.

iOS 7.1 screenshots

Ook interessant zijn de toevoegingen van de optie om stations aan te maken in iTunes Radio en de mogelijkheid om beweging bij wallpapers uit te zetten (het zogenoemde Parallax-effect). Verder zijn er bugfixes doorgevoerd, alsmede de nieuwe contrastinstellingen.

iOS 7.1 screenshots 2

iOS 7.1 bevat tevens behoorlijke snelheidsverbeteringen. Daarnaast wordt de mogelijkheid om te schakelen naar een donker toetsenbord toegevoegd. iPhone 5S-bezitters kunnen foto’s die in burst-modus zijn geschoten in één keer naar Fotostream uploaden. Tot slot wordt het mogelijk tekst in iOS 7 vet te maken zonder dat je daarvoor je iPhone hoeft te herstarten.

Het laatste iOS 7.1 nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.