‘iOS 7.1 lancering in maart, bevat geen verrassingen’

Er zijn inmiddels al vijf beta-versies van iOS 7.1 verschenen, dus een iOS 7.1 lancering is op papier nabij. Anonieme bronnen melden een lancering in maart – zonder grote verrassingen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Dat zeggen zij althans tegen 9to5Mac. Volgens hen hoeven we niet te rekenen op grote verrassingen in iOS 7.1 – enkele uiterlijke aanpassingen, een betere kalender-app, oplossingen voor bugs en als het goed is met het geheel behoorlijk sneller gaan worden.

→ Zie hier de belangrijkste iOS 7.1 vernieuwingen op een rij! 

Geen verrassingen bij iOS 7.1 lancering – maar iOS in the Car dan?

En iOS in the Car dan? En de verbeteringen voor Siri in iOS 7.1 beta 5? Dat laatste lijkt zeer waarschijnlijk wel mee te komen met iOS 7.1 – er zijn immers al geluidsopnamen van beschikbaar – maar over iOS in the Car wordt overal als het graf gezwegen. Apple spreekt er niet over, maar er zijn ook geen anonieme bronnen de laatste tijd die er iets over melden: een ontwikkelaar wist screenshots uit iOS 7.1 beta 4 te vissen, maar daar houdt het verder wel mee op.

iOS in the Car werd in 2013 door Apple aangekondigd op de WWDC, als belangrijke nieuwe feature van een toekomstige versie van iOS: het zou de koppeling tussen iPhone en auto sterk moeten gaan verbeteren. Onlangs werd wel bekend dat het lange tijd een hoofdpijndossier voor Apple is geweest: zo zou er voorafgaand aan de WWDC 2013 zelfs getwijfeld zijn of het al wel gepresenteerd zou moeten worden.

→ Meer lezen? Check dan onze CarPlay-informatiepagina!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.