iOS 7.1 komt eraan met een aantal handige verbeteringen
Roel van Hout

Vorige week bracht Apple nog iOS 7.0.4 uit, maar het ziet er naar uit dat we binnenkort al iOS 7.1 kunnen verwachten.

Ontwikkelaars hebben namelijk sinds gisterenavond toegang tot de beta-versie van iOS 7.1. De update voor iOS bevat onder meer enkele bugfixes en behoorlijk snelheidsverbeteringen.

Daarnaast wordt de mogelijkheid om te schakelen naar een donker toetsenbord toegevoegd. Heb je een iPhone 5S? Dan zul je verheugd zijn met de mogelijkheid om straks foto’s die je in burst-modus hebt geschoten in één keer naar Fotostream te uploaden. Ook wordt het mogelijk om de tekst van iOS 7 vet te maken zonder dat je daarvoor je iPhone moet herstarten.

Releasedatum iOS 7.1 nog niet bekend

iOS 7.1Tevens is het notificatiecentrum iets aangepast: het is wat makkelijker om de daar aanwezige meldingen te wissen. Ook is het nieuwe Yahoo! logo op meerdere plekken te zien. Naast al deze verbeteringen schijnt iOS 7.1 dus vele malen sneller te zijn.

Wanneer je iOS 7.1 kunt verwachten is niet duidelijk, maar het zal waarschijnlijk niet al te lang meer duren, gezien het feit dat ontwikkelaars er al mee aan de slag mogen. We houden je natuurlijk op de hoogte.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Dexel

  7.0.4 is net uit en 7.1 is al aanstaande.
  Bij IOS6 en daarvoor hadden we nooit zo snel en veel updates achter elkaar.
  Zullen ze bij Apple dan toch via deze weg toegeven dat IOS7 niet zo goed werkt als dat ze hadden verwacht?
  Kwaliteit stond altijd voorop bij Apple maar sinds 7 is dat gevoel weg.

 • De.abdij

  De kiosk app is nog steeds niet met de vinger/knijp beweging te sluiten, dit kan alleen maar met de home knop :-((( Heb het wel gemeld via de mail, of ze er wat mee doe?? Zeer irritant! Het is apple onwaardig dat ios7