‘iOS 7.1.1 update verlengt accuduur iPhone’

Gijs Ettes
25 april 2014, 8:13
1 min leestijd
‘iOS 7.1.1 update verlengt accuduur iPhone’

In de nacht van dinsdag op woensdag werd de iOS 7.1.1 update door Apple uitgerold. Hoewel het een kleine update betreft, brengt deze toch een handjevol fijne verbeteringen met zich mee. Volgens Zdnet kunnen we nog een verbetering aan het lijstje toevoegen: de accuduur van de iPhone.

Lees verder na de advertentie.

ios 7.1.1 update

Een redacteur van de tech-site meldt dat bij iOS 7 het batterijpercentage na zes uur gebruik daalde naar ongeveer 74 procent. Bij iOS 7.1 was de batterijduur een stuk slechter en was er nog maximaal 61 procent van de accu over na zes uur gebruik. Na het update naar iOS 7.1.1 lijkt de accuduur weer te zijn toegenomen, met een percentage van 76 procent na zes uur gebruik.

Op Twitter lopen de meningen uiteen over de positieve effecten van de update op de accuduur van de iPhone. Sommige gebruikers zijn tevreden, terwijl anderen klagen over een kortere accuduur. Eind vorig jaar schreven we over diverse tips om de iPhone batterijduur te verlengen. Ervaar jij op dit moment dat je minder lang met je Apple-toestel kunt doen, voordat hij weer aan de lader moet? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Dit is er nieuw in iOS 7.1.1

Naast een aantal belangrijkste bugfixes introduceert iOS 7.1.1 verbeteringen voor Touch ID. Waar de vingerafdrukscanner bij sommige gebruikers voorheen nog wel eens een vingerafdruk ‘vergat’, moet deze nu nauwkeuriger werken. Daarnaast is het virtuele toetsenbord verbeterd, waardoor het sneller en beter reageert op aanrakingen.

Een andere fijne feature is dat je in de App Store onder de knop ‘Gratis’ bij een app ziet of deze in-app aankopen biedt. Zo weet je of je te maken hebt met een volledige gratis app of eentje waar je achteraf toch nog voor moet betalen om van alle features gebruik te maken.

Lees meer over iOS 7.1

Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen