iOS 7.0.6 jailbreak is beschikbaar
Roel van Hout

Heb jij een gejailbreakte iPhone, maar wil je toch de iOS-update die gisteren verscheen installeren? Dan kun je dat gerust doen, want de iOS 7.0.6 jailbreak is al beschikbaar.

iOS 7.0.6, dat gisteren vanuit het niets verscheen, lost een probleem met de beveiliging van iOS 7 op: naar verluidt konden hackers bij versleutelde data omdat de iPhone niet in staat was om de veiligheid van de verbinding die de hackers met het toestel maakten, vast te stellen.

Meestal zorgen dergelijke updates ook voor problemen aan het jailbreak-front: zonder daar verder melding van te maken dicht Apple in updates voor iOS meestal lekken die de wat creatievere iPhone-bezitters gebruiken om hun iPhone te jailbreaken.

iOS 7.0.6 jailbreak te downloaden bij evasi0n

Gisteren kwam evasi0n, een bekend collectief van hackers, al met een tijdelijke oplossing voor mensen die iOS 7.0.6 hadden geïnstalleerd, maar op de evasi0n-website is inmiddels een definitieve jailbreak te downloaden.

Zoals altijd wanneer je gaat jailbreaken geldt dat je eerst je data moet backuppen – mocht er iets fout gaan, dan ben je niet alles kwijt – en dat je, als er iets misgaat, je geen garantie meer hebt van Apple.

→ Lees alles over de iPhone-jailbreak!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.