iOS 7.0.4 lost FaceTime-problemen op
Roel van Hout

Heb je iOS 7 geïnstalleerd op je iPhone, en had je problemen met FaceTime? iOS 7.0.4 lost dit probleem op.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Sommige iPhone-gebruikers ondervonden problemen met het gebruik van FaceTime in iOS 7, al was het probleem veel kleinschaliger dan met iMessage. Apple’s berichtendienst zorgde bij een groot aantal gebruikers voor problemen, omdat ze geen berichten konden versturen of ontvangen.
iOS 7.0.4Desalniettemin is het fijn dat Apple ook voor kleinere problemen bugfixes uitbrengt. Voor zover bekend brengt iOS 7.0.4 geen andere veranderingen met zich mee. iOS 7.0.4 is te downloaden door naar ‘instellingen’ > ‘algemeen’ > ‘software-update’ te gaan. Waarschijnlijk zal Apple de update binnenkort ook gaan pushen.

iOS 7.0.4 kan worden geïnstalleerd door jailbreakers

Als je van plan bent iOS 7 te jailbreaken wanneer dit mogelijk wordt., dan hoef je niet te aarzelen om iOS 7.0.4 te installeren: vanuit de hacking-community is al bericht gekomen dat ook de laatste update geen problemen oplevert voor een toekomstige jailbreak:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.