iOS 7.0.3 komt eraan, lost iMessage problemen op
Roel van Hout

Apple is op dit moment druk bezig met het intern testen van iOS 7.0.3. De software-update moet onder meer de problemen met iMessage oplossen.

Gisteren stelden we nog een oplossing voor de iMessage problemen, die ervoor zorgen dat je geen berichten kunt versturen, voor. Maar die blijkt slechts van tijdelijke aard: bij ons keerden de problemen na enkele uren weer terug.

iOS 7.0.3Apple geeft aan druk bezig te zijn met een software update die het probleem moet oplossen. Die wordt niet bij naam genoemd, maar het gaat logischerwijs natuurlijk om iOS 7.0.3. De update is ‘upcoming’ – een releasedatum is niet bekend – maar we verwachten de update binnenkort.

Tot iOS 7.0.3: contact opnemen met AppleCare

Apple raadt in de tussentijd aan om contact op te nemen met AppleCare als je problemen hebt. Ook het nalezen van de handleiding wordt door het bedrijf voorgesteld. Het zijn de standaardantwoorden, want het is al duidelijk dat ook bij AppleCare of in de handleiding de oplossing niet gevonden zal worden: het is puur een software-fout.

Tot iOS 7.0.3 zul je dus je netwerkinstellingen periodiek opnieuw moeten instellen – of gewoon even WhatsApp gebruiken. Zodra iOS 7.0.3. beschikbaar is, lees je dat natuurlijk hier!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.