Placeholder

Er zijn talloze concepten op het internet te vinden die allemaal een impressie geven van hoe, mogelijk, het nieuwe besturingssysteem van de iPhone eruit zal gaan zien. Er is recent een interessante video op YouTube opgedoken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

YouTube-gebruiker misterwhite84 heeft zijn ideeën over hoe iOS 6 er uit komt te zien er flink oplos gelaten. Dit resulteerde in een video waar menig Apple-gebruiker enthousiast van werd.

Nieuwe functies

In de video zijn tal van nieuwe functies te zien. Het design van iOS 6 zou voor zowel de iPhone als de iPad dichterbij OS X gaan liggen, het ontwerp van iOS zou voor de iPhone en iPad ook meer op elkaar moeten gaan lijken.

Het berichtencentrum moet ook onderhanden worden genomen. Zo is er in de video te zien dat je zeer eenvoudig verbindingen kunt beheren en je muziek kunt bedienen vanuit het berichtencentrum.

Downloads openen vanuit Safari en deze opslaan op je iPhone moet ook worden verbeterd; in de video is te zien hoe alle downloads overzichtelijk worden geordend in het home-scherm van je iPhone.

Hier is de  video te bekijken: http://www.youtube.com/watch?v=9FgTqOL3nhM

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.