iOS 6: Apps liken via Facebook

Redactie
4 juni 2012, 21:06
1 min leestijd
iOS 6: Apps liken via Facebook

Na dat Twitter geïntegreerd werd met iOS werd er direct al gespeculeerd wanneer Facebook zou volgen. Het bleek destijds dat een kleine ruzie tussen topmannen van Apple en Facebook de functie aan een einde hielp. Techchrunch had van bronnen gehoord dat Facebook geïntegreerd werd in iOS 6 en Tim Cook bevestigde dat zonder het letterlijk te zeggen. Meer bronnen komen nu met een verhaal welke functie Facebook gaat vervullen.

Apps liken

Naast de functies die Twitter ook heeft, zoals het altijd ingelogt zijn en het delen van foto’s, wordt Facebook een belangrijke functie in de App Store. Eerder ging het gerucht dat Apple het makkelijker wilde maken om applicaties te vinden en het blijkt dat Facebook daarbij gaat helpen. In de App Store zul je namelijk apps kunnen liken met als optie om er een berichtje bij te plaatsen. Deze zullen dan op je Facebook-pagina verschijnen en kunnen dan door vrienden opgepakt worden.

Wat hier allemaal van waar is zullen we over precies één week achter komen, wanneer Scott Forstall duidelijkheid geeft op het WWDC in San Francisco.

Lees verder na de advertentie.

Categorie: iOS
Thema: App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen