‘iOS 6.1.2 al voor 20 februari beschikbaar’

Redactie
15 februari 2013, 16:30
1 min leestijd
‘iOS 6.1.2 al voor 20 februari beschikbaar’

Apple’s nieuwste iOS  6.1.2 is mogelijk al te downloaden voor 20 februari. Dat laat het Duits iFun weten op basis van bronnen die het bij de vorige lancering van een nieuwe iOS-versie ook bij het juist eind hadden. In de nieuwe software worden hoofdzakelijk alle batterijproblemen opgelost.

Lees verder na de advertentie.

iOS 6.1.2

afbeelding

In de nieuwe software voor de iPhone, iPod Touch en de iPad moeten vooral veel problemen worden verholpen. Apple heeft de afgelopen tijd veel boze media over zich heen gehad toen bleek dat na de laatste iOS-update problemen omtrent de Microsoft Exchange mail, batterijduur en oververhitting ontstonden.

Apple heeft laten weten zo snel mogelijk de problemen op te willen lossen en als we iFun mogen geloven duurt het niet lang meer voordat de recente bugs zijn opgelost.

iPhone-codeslot

De bug in het iPhone-codeslot, waar Apple een officiële reactie over gegeven heeft, zou ook goed meegenomen kunnen worden in de iOS 6.1.2 update. Echter heeft Apple in de reactie toen geen termijn genoemd waarop we de verbetering in de iPhone-beveiliging konden verwachten.

Zal Apple in staat zijn om alle problemen te verhelpen in iOS 6.1.2?

Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen