iOS 6.0.2 laat accu iPhone 5 sneller leeglopen

Redactie
23 december 2012, 21:15
1 min leestijd
iOS 6.0.2 laat accu iPhone 5 sneller leeglopen

Apple heeft een update voor de iPhone 5 en de iPad Mini uitgebracht, de reacties lopen uiteen. De update moet een oplossing bieden voor de WiFi-functionaliteit van de iPhone 5, echter melden veel gebruikers dat het nieuwe probleem vele malen groter is: de batterijduur is drastisch teruggelopen.

iOS 6.0.2

De update is nog niet gelanceerd of er is al veel lof voor de bugfix van Apple, gebruikers zijn blij dat de problemen rondom WiFi zijn verdwenen. Echter zijn hier mee niet alle problemen opgelost, sterker nog, er is een veel vervelender nieuw probleem ontstaan.

Verslechterde batterijduur iPhone 5

De batterij van de iPhone 5 laat sinds de update te wensen over, op verschillende fora laten gebruikers weten dat de accuduur zonder enige extra activiteit flink is verslechterd.

Het is aan Apple om het nieuwe probleem weer op te lossen, echter is de vraag waar de plotselinge klacht vandaan komt? De meest logische reden zou zijn dat de verbeterde WiFi-ontvanger meer batterijvermogen opeist.

Verschillende tests lijken dit te ondersteunen, gebruikers die hun telefoon met de WiFi uitgeschakeld gebruiken ondervinden geen nieuwe problemen.

iOS 6.0.2 is alleen beschikbaar voor de iPhone 5 en iPad Mini.

Categorieën: Devices, iOS
Device: iPhone 5

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Black Friday