iOS 5.0 wordt vaker getest door Apple

Redactie
1 mei 2011, 23:14
1 min leestijd
iOS 5.0 wordt vaker getest door Apple

Vorige week werd er voor het eerst een toestel met iOS 5.0 opgemerkt in de crashlogs van applicaties. Dit betekent dat Apple de nieuwe firmware aan het testen is op bedrijfstoestellen. Sinds de opmerking van het eerste toestel met iOS 5.0 zijn er nog meer toestellen met deze firmware gevonden.

Lees verder na de advertentie.

Apple is op dit moment bezig met test op de iPhone 4 en de iPads. Verschillende iPads, iPhones en iPods zijn in de statistieken voorbij gekomen bij ontwikkelaars. Opvallend is dat de iPhone 3GS nog geen enkele keer opgemerkt is door de ontwikkelaars. Mogelijk heeft Apple problemen met dit toestel, want normaal gesproken worden alle ondersteunde toestellen met nieuwe firmwares door iOS-ontwikkelaars gezien.

WWDC

Er is nog niets bekend over iOS 5.0. Er gaan geruchten de ronde dat Apple de push notificaties helemaal gaat veranderen, maar ook dit is nog niet bevestigd. Men verwacht dat Apple tijdens het WWDC meer gaat vertellen over iOS 5.0. Tot die tijd kunnen we waarschijnlijk dus alleen speculeren over de nieuwe firmware voor de iDevices.

Bron: 9to5Mac

Categorie: iOS
Thema: WWDC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen