iOS 4 werkt op iPhone 2G en iPod Touch 1G

Officieel worden de iPhone 2G en iPod Touch eerste generatie niet meer voorzien van de nieuwste firmware iOS 4.0. Het is aldus officieel ook niet meer mogelijk de software op deze toestellen via iTunes te downloaden. Voor diegenen onder jullie die toch nog  geïnteresseerd zouden zijn in de update heb ik goed nieuws.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Eerder poste ik al een bericht over de mogelijkheid om de iPhone 3G te voorzien van alle functies in de iOS 4.0 (inclusief multitasking en springboard wallpaper). Nu verscheen er sinds kort een project genaamd het ‘Whited00r Project’ op het net dat de beste aangepaste versie van de firmware aanbiedt voor de iPhone 2G en iPod Touch 1G. De site geeft je een overzicht van de mogelijkheden uit iOS 4 voor bovenstaande toestellen. Je kan er vervolgens ook onmiddellijk de software (jailbreak) downloaden.

(Klik op onderstaande foto om een volledig overzicht te verkrijgen.)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.