iOS 4 werkt op iPhone 2G en iPod Touch 1G
Redactie

Officieel worden de iPhone 2G en iPod Touch eerste generatie niet meer voorzien van de nieuwste firmware iOS 4.0. Het is aldus officieel ook niet meer mogelijk de software op deze toestellen via iTunes te downloaden. Voor diegenen onder jullie die toch nog  geïnteresseerd zouden zijn in de update heb ik goed nieuws.

Eerder poste ik al een bericht over de mogelijkheid om de iPhone 3G te voorzien van alle functies in de iOS 4.0 (inclusief multitasking en springboard wallpaper). Nu verscheen er sinds kort een project genaamd het ‘Whited00r Project’ op het net dat de beste aangepaste versie van de firmware aanbiedt voor de iPhone 2G en iPod Touch 1G. De site geeft je een overzicht van de mogelijkheden uit iOS 4 voor bovenstaande toestellen. Je kan er vervolgens ook onmiddellijk de software (jailbreak) downloaden.

(Klik op onderstaande foto om een volledig overzicht te verkrijgen.)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Joris

  Tof dat jullie dit nieuws plaatsen, heb zelf nog een 2G liggen..

 • Marinka

  Hoi, ik heb een iPod Touch 1G en ik wil heel graag iOS 4 op mijn iPod zetten, maar kan iemand me misschien uitleggen hoe dit moet? Mijn iPod is al jailbroken en ik heb Cydia. Heb een heleboel geprobeerd maar ik krijg het echt niet aan de praat… Groetjes

 • Lars

  Ik heb de zelfde vraag als marinka maar ik zie geen antwoord kunt u mij op de hoogte brengen?

  Met vriendelijke groeten,

  Lars

 • Bas

  Door te doen wat hier (http://www.whited00r.com/installation/) staat kun je nieuwe firmware op je iPod touch zetten.