iOS 4 jailbreak voor iPhone 3G en iPod Touch 2G

Redactie
22 juni 2010, 11:31
1 min leestijd
iOS 4 jailbreak voor iPhone 3G en iPod Touch 2G

Enkele uren na de officiële release van Apple’s nieuwste firmware iOS 4 voor de iPhone en iPod Touch, bracht het bekende Dev-Team reeds een jailbreaktool voor de iPhone 3G en iPod Touch 2G. Deze zijn nu te downloaden via hun website.

Lees verder na de advertentie.

De redsn0w bèta jailbreak tool is sinds kort beschikbaar op de website van het Dev-Team (zowel voor Windows als voor Mac). Let er wel voor op dat deze versie voorlopig enkel geschikt is voor de iPhone 3G en de iPod Touch 2G. De rest zal nog eventjes moeten wachten op een update van de tool. Het Dev-Team waarschuwt er ook voor dat je best andere niet-officieel door het Dev-Team uitgebrachte versies van PwnageTool of redsn0w opzij laat liggen.

Verder laten de hackers ook weten dat het hier gaat om een bètaversie en dat je aldus Cydia zult moeten laten reorganiseren, herladen en updaten na het gebruik van redsn0w.

Update: indien je een iPhone 3GS toestel hebt dat reeds eerder werd gejailbreaked, kan je PwnageTool 4.01 gebruiken om deze te jailbreaken met iOS 4. Gebruik wel enkel de officieel vrijgegeven IPSW van Apple en niet de 4.0 GM IPSW. Meer info vind je op http://blog.iphone-dev.org/.

Bron: dev-team

Categorieën: Devices, iOS
Spotlights: 3G, Jailbreak
Device: iPod Touch

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

iPod Touch
iPod Touch
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's