iOS 4 brengt iPhone-gebruikers problemen
Redactie

Gisteren is iOS 4 beschikbaar gekomen. Bij de introductie van firmware 3.0 ging er erg veel fout door de enorme drukte op de servers van Apple, maar dit jaar was dit gelukkig niet het geval. Dit wil niet zeggen dat er geen problemen zijn met deze firmware. Verschillende mensen klagen namelijk over de verdwijning van contacten, mails, agenda’s en mobiel internet.

Google Sync

Veel mensen blijken gebruik te maken van Google Sync. Hiermee kan je je contacten, mails en agenda’s draadloos synchroniseren met ‘The cloud’ van Google. Sinds gisteren verschijnen er veel meldingen op internet dat Google Sync niet meer werkt. De contacten, mails en agenda’s kunnen dus niet meer worden gesynchroniseerd bij sommige iPhone-gebruikers. De gegevens van deze mensen staan gelukkig nog wel op internet opgeslagen.

Mobiel internet

Na de update naar iOS 4 hebben veel mensen geen mobiel internet meer. De ‘carrier settings’ zijn niet goed overgezet na de update. Hier kan je zelf niets aan doen, en dus moet je zelf een beetje experimenteren in de instellingen om het weer aan de gang te krijgen. T-Mobile adviseert een zogenaamde ‘Restore’ via iTunes. Hiermee haal je de iPhone helemaal leeg, en dus moet je van tevoren wel even een goede backup maken.

  • Categorie:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.