iOS 4.3 veroorzaakt problemen bij Vodafone-klanten
Redactie

Klanten van Vodafone kunnen flink in de problemen komen als ze hun iPhone en iPad updaten naar iOS 4.3. De apparaten kunnen met deze firmware namelijk volledig vastlopen als er een verbinding met het mobiele netwerk wordt opgezet. Vodafone raadt klanten dus aan om nog even te wachten met de update naar iOS 4.3.

Onbekende oorzaak

Het is nog niet bekend wat de oorzaak van de ernstige problemen is. De simkaarten die in de vastlopende apparaten zitten, werken namelijk wel in andere telefoons en tablets. Op dit moment zijn er nergens anders ter wereld providers die deze problemen ondervinden door iOS 4.3, en dus lijkt het erop dat het alleen aan het netwerk van Vodafone in combinatie met iOS 4.3 kan liggen.

Vodafone is op dit moment de oorzaak van de problemen aan het onderzoeken. Ze hebben Apple hierbij om hulp gevraagd, want de problemen worden door een combinatie van elementen veroorzaakt. Er is nog geen datum bekend waarop de problemen worden opgelost, en dus zit er als Vodafone-klant niets anders op dan de update-popup weg te klikken in iTunes.

Via Nu.nl

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.