iOS 4.3: Push-berichten krijgen van ‘Ping’

Redactie
20 januari 2011, 11:40
1 min leestijd
iOS 4.3: Push-berichten krijgen van ‘Ping’

Vannacht stelde Apple iOS 4.3 beta 2 beschikbaar aan ontwikkelaars. Er zijn enkele nieuwe ontdekkingen gedaan in deze firmware. Zo zijn er bijvoorbeeld screenshots gevonden van het springboard van de iPad met een camera-, facetime- en photobooth-icoon. Ook is men erachter gekomen dat het sociale netwerk ‘Ping’ push-berichten kan gaan sturen vanaf iOS 4.3.

Lees verder na de advertentie.

Het succes van Ping

Ping is nog steeds geen groot succes. Het netwerk werd groots door Apple geïntroduceerd, maar de iTunes-gebruikers zijn het niet actief gaan gebruiken. Op dit moment zijn er wel meer dan een miljoen gebruikers, maar veel van deze mensen kijkt niet meer om naar het netwerk. Mogelijk gaat Apple activiteit forceren met de push-berichten.

Samenwerking met Twitter

Apple is vorige maand begonnen aan een samenwerking met Twitter. Al je activiteiten op Ping kunnen doorgezonden worden naar je Twitter-Timeline. Mensen op Twitter kunnen vervolgens via de website van Twitter een preview beluisteren van het nummer waar jij iets over meldt.

Volgens de uitgelekte screenshots is het ook mogelijk om Ping te blokkeren. Deze optie gaat waarschijnlijk het meest gebruikt worden.

Via iPhon.fr

Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen