iOS 4.3: Meerdere applicaties tegelijkertijd downloaden
Redactie

De firmware iOS 4.3 GM is nu bijna een week beschikbaar voor geregistreerde developers. Vandaag is er weer een ontdekking gedaan in deze nieuwe firmware. Het namelijk mogelijk om meerdere applicaties tegelijk te downloaden, te installeren en te updaten op een toestel met iOS 4.3. Dit was voorheen niet mogelijk op de iPhones, iPods en iPads.

Downloads verwijderen

Eerder werd ontdekt dat het in iOS 4.3 mogelijk is om downloads geheel te verwijderen terwijl ze bezig zijn. Voorheen was dit niet mogelijk, en moest je dus wachten totdat de applicatie gedownload én geïnstalleerd was voordat je deze kon verwijderen. Vooral bij grote applicaties kon dit erg lang duren als je internet niet erg snel is.

iOS 4.3

Apple heeft tijdens hun keynote van vorige week woensdag aangekondigd dat iOS 4.3 op 9 maart gelanceerd zal worden. Naar verwachting zal de download rond 19:00 Nederlandse tijd op de servers van Apple staan. Gebruikers die afhankelijk zijn van een jailbreak of unlock zullen nog even met deze update moeten wachten, want de jailbreaktools zullen niet meteen beschikbaar komen.

Bron: iSpazio

  • Categorie:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.