iOS 4.3 binnenkort te jailbreaken
Redactie

Het iPhone Dev-Team heeft bekend gemaakt dat het binnenkort de jailbreaktools RedSn0w en PwnageTool gaat updaten zodat deze overweg kunnen met iOS 4.3. Op dit moment is het team bezig om de exploit van i0n1c te testen en deze daarna te implementeren in bovenstaande tools. Deze exploit is gevonden door i0n1c en is een untethered jailbreak die het iPhone Dev-Team van hem in een applicatie mag bouwen.

De jailbreak zal zijn voor de iPhone 3GS en 4, Apple TV 2, iPad 1 en de derde en vierde generatie iPod touch. De iPad 2 zal niet te jailbreaken zijn, omdat Apple bij nieuwe producten altijd probeert om de combinatie van software en hardware jailbreak-proof te maken. Voor de iPad 2 is al wel een exploit gevonden, maar het team wacht totdat deze geschikt is ondervonden en Apple deze niet gemakkelijk kan fixen.

Misschien zit jij nu zonder een jailbreak, omdat je per ongeluk hebt geüpdatet. Ga jij met de komst van een jailbreak voor iOS 4.3(.1) weer jailbreaken?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Marko

  Ja ik ga hemm update. Vind het wel jammer dat hij niet als one-push-button komt in greenposion dat zou voor vele het makkelijkst zijn. Maar ga het wel proberen met redsnow. Of komt er wel een one-push-button van greenposion of kan die ook geupdate weiden net als redsnow?

 • André

  Is deze jailbreak alleen voor IOS 4.3 of ook voor de 4.3.1?

 • steven vc

  Ja zal hem updaten en jailbreaken!!
  Het heeft voor mij een meerwaarde voor bepaalde zaken

 • Mike

  Wat zijn de Nadelen van een jailbreak??

 • klakke

  Zit nu nog op 4.2.1 geJB.
  Zie nog niet de meerwaarde van 4.3.1 om daarna zonder JB te zitten.
  Het enige nadeel van een JB os dat bij update naar nieuwe software je JB weg is.

 • Jack7325

  Heb pas en iPhone maar wil hè graag jb. Heb gehoord dat ik dan meer kan dan nu en niet over al voor hoef te betalen . Ik wil die Redsn0w 0.9.8 wel proberen iPhone gaat er toch snel uit wacht op de iPhone 5