iOS 4.3 beta 3 en iOS 4.2.6 vrijgegeven
Redactie

Apple heeft vanavond de derde beta voor iOS 4.3 vrijgegeven voor ontwikkelaars op haar speciale sectie voor ontwikkelaars. De beta met buildnummer 8F5166b is voor de derde en vierde generatie iPod touch, iPad, iPhone 3GS en iPhone 4. Ook heeft het nieuwe software voor de Apple TV vrijgegeven.

Het is nog onduidelijk wat er nieuw is aan deze software. In eerdere beta’s is al gebleken dat het besturingssysteem gaat beschikken over een ‘Personal Hotspot‘ en dat je applicaties kan verwijderen die bezig zijn met downloaden. Tevens is er voor de iPod touch een nieuwe FaceTime-icoon gemaakt en is de mobiele App Store opnieuw vormgegeven voor updates.

iOS 4.2.6 voor CDMA-iPhone

Apple heeft vannacht iOS 4.2.6 uitgebracht voor ontwikkelaars. Nederlanders hebben niets aan deze software en is alleen maar voor de Verenigde Staten waar een speciale CDMA-iPhone vanaf donderdag te koop is. Deze heeft een andere antenne dan de originele GSM-iPhone en is te koop bij Verizon.

NB: Er is een bug gevonden die je pagina’s door de war gooit. Als je een applicatie updatet via de mobiele App Store en, als je je wachtwoord in moet voeren, op ‘Annuleren’ drukt dan gaan alle applicaties door elkaar en verdwijnen je folders.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.