iOS 4.3 beschikbaar op 11 maart
Redactie

Apple heeft vanavond aangekondigd dat iOS 4.3 op 11 maart beschikbaar zal komen. Dit deed het op het iPad-event waar ook de iPad 2 werd aangekondigd. Scott Forstall vertelde dat Safari verbeterd is met onder andere een ‘Nitro JavaScript engine’. Daarnaast is AirPlay verbeterd en is het voor iPad-gebruikers mogelijk om te kiezen tussen een rotatie-switch of een mute-switch.

Vreemd genoeg werd personal hotspot alleen genoemd en is er niet bij verteld wat het kan. Met personal hotspot kan je de internetverbinding van je iPhone 4 delen met Mac’s en pc’s in de omgeving. Je iPhone wordt dan een Wi-Fi-router. Deze functie is niet voor de iPad.

Wat wel voor de iPad is in iOS 4.3 zijn FaceTime en Photo Booth. Met Photo Booth kan je foto’s direct bewerken.

iOS 4.3 is op beschikbaar op 11 maart voor de iPhone 3GS/4 (GSM), iPad en derde en vierde generatie iPod touch. Dit is dezelfde dag dat de iPad 2 beschikbaar komt. Met het woordje GSM voor de iPhone wordt bedoeld dat het OS niet beschikbaar zal zijn voor de Verizon iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • peswyk

    Wat een gezwets weer vanavond, blijf ik geduldig wachten, zie ik de presentatie van de ipad2, die mijn inziens de laatste laptop is die ze eerder hebben gepresenteerd, maar dan zonder toetsenbord ( bij ipad 3 weer verkrijgbaar). Hebben ze de hele maand februari over de ios 4.3 die dan ook gelanceerd zou worden voor de iphone 4. niets van waar blijk nu, niet eerder ,niet op valentijnsdag, ook vanavond niet, al dachten een aantal schapenneusen van wel. en nu? 11 maart? neeeeee. wat een gezwets zeg!