iOS 4.3.3 bevat weer Wifi-bugs
Redactie

iOS 4.3.3 is nu ongeveer twee weken te downloaden. Tot nu toe was er niet veel te melden over deze nieuwe firmware voor de iDevices, maar daar is verandering in gekomen. Veel gebruikers ondervinden namelijk problemen met Wifi-verbindingen sinds ze iOS 4.3.3 op hun iDevice hebben staan. Deze verbinding valt bij deze personen vaak enkele minuten weg.

Zelfde problemen als bij de iPad

Enkele maanden geleden kwam de iPad vaak in het nieuws vanwege soortgelijke problemen. Apple deed er toen enkele weken over om de problemen op te lossen. Dit tot groot ongenoegen van de iPad-gebruikers. Dit keer heeft Apple de problemen met de Wifi-verbinding nog niet officieel bevestigd, maar de fora liegen er niet om: Er zit een Wifi-bug in iOS 4.3.3.

iOS 4.3.4

Als er inderdaad problemen zijn met Wifi-verbindingen in iOS 4.3.3, zal er naar verwachting een kleine iOS-update volgen binnen ongeveer twee weken. Net als bij de vorige updates zal Apple bij deze kleine update verder niets toevoegen. De nieuwe functies bewaren ze hoogstwaarschijnlijk voor iOS 5.0.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.