Placeholder
Redactie

Gisteren is iOS 4.3.3 vrijgegeven door Apple. Deze firmware zorgt ervoor dat er meer openheid is over de opslag van locatiegegevens. Apple heeft echter geen andere aanpassingen aan de firmware doorgevoerd. Dit is goed nieuws voor de jailbreakers, want de kwetsbaarheden van iOS 4.3, iOS 4.3.1 én iOS 4.3.2 zijn dus nog te misbruiken in iOS 4.3.3.

I0n1c

I0n1c, de ontwikkelaar van de jailbreak voor iOS 4.3.x, heeft verklaard dat iOS 4.3.3 nog steeds te jailbreaken is met zijn software. Hij moet echter wel enkele kleine dingen veranderen in zijn broncode om de jailbreaks vlekkeloos te laten verlopen. Naar verwachting zal de jailbreak volgende week al verschijnen.

Redsn0w en Pwnagetool

Naar verwachting zal de nieuwe jailbreak weer verwerkt worden in Redsn0w en Pwnagetool. I0n1c zegt zelf in staat te zijn om een eigen tool te maken, maar doet dit bewust niet. Hij is namelijk van mening dat hij geen tijd heeft om support te leveren aan de gebruikers. Daarnaast is het goed om mensen te laten wennen aan één soort tool, zodat er geen verwarring meer kan ontstaan in de toekomst.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.