iOS 4.2 komt eraan: verbeteringen en nieuwe functies
Redactie

In dezer dagen zal een update van het iOS verschijnen. Aangezien voor deze nieuwe firmware iTunes 10.1 en Mac OS X 10.6.5 benodigd zijn, en deze twee recentelijk verschenen, is het alleen nog maar wachten totdat iOS 4.2 te downloaden is voor de iPhone 3G en hoger. Aangezien nieuwe fimware altijd eerst voor ontwikkelaars beschikbaar is zijn er al duizenden iPhone’s die de nieuwe firmware draaien.

In deze functie zijn er vooral veel verbeteringen doorgevoerd. Bestaande bugs zijn gefixt en sommige dingen worden nét iets makkelijker gemaakt. Er zijn niet veel nieuwe functies gevonden voor de iPhone. Een aantal van de gevonden, nieuwe opties zijn nieuwe wallpapers, een nieuw dictafoon-logo en je kan video’s beoordelen in de YouTube-app. Ook zijn er meerdere lettertypen in de notities-applicatie en kan je in de mobiele App Store zien of een game compatibel is met Game Center.

iPad

Aangezien de iPad nog draait op 3.2.x is dit een grote stap voor de iPad. Voor iPad-gebruikers komen nu nieuwe functies als Game Center, multitasken en Folders aan bod.

De website Gumballtech heeft alle GM’s van iOS 4.2 verzamelt en online geplaatst. Je bent hiervoor wel iTunes 10.1 nodig. Dit word je voor de iPad niet aangeraden, omdat deze problemen ondervindt met het Wi-Fi.

NB:
– iPhoned.nl is niet aansprakelijk als er iets gebeurt met je iPhone.
– De laatste versie voor ontwikkelaars, de GM, kan afwijken van de uiteindelijke versie. Dit is echter nog nooit gebeurd en dus is er een kleine kans dat er nog veel nieuwe functies gevonden zullen worden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.