iOS 4.1 is nu beschikbaar via iTunes

Redactie
8 september 2010, 19:16
1 min leestijd
iOS 4.1 is nu beschikbaar via iTunes

Apple heeft iOS 4.1 beschikbaar gemaakt voor alle iPhone- en iPod Touch-gebruikers. In iOS 4.1 zijn verschillende nieuwe functies te vinden, zoals bijvoorbeeld een optie om HDR-foto’s te maken en GameCenter.

Uit ervaring weten we dat het downloaden van de nieuwe firmware erg langzaam kan gaan op dit moment, want de servers van Apple krijgen het de komende uren zwaar te verduren.

Nieuw in iOS 4.1 voor de iPhone en iPod Touch

  • HDR fotograferen mogelijk met iPhone 4
  • Game center geintegreerd
  • iTunes Ping geintegreerd
  • HD Video uploaden mogelijk van iPhone 4 (Naar Youtube en MobileMe)
  • Bugfixes

iOS 4.1 lost snelheidsprobleem op voor de iPhone 3G

iOS 4.1 gaat als het goed is de snelheidsproblemen van de iPhone 3G oplossen. Dit is één van de redenen dat het erg druk gaat worden op de servers van Apple, want veel iPhone 3G-gebruikers klagen al een lange tijd.

De kans dat je download van iOS 4.1 stopt of langzaam gaat is de komende uren niet vreemd. Nogmaals, de enorme vraag naar iOS 4.1 kan de servers erg traag maken. De nieuwe firmware voor de iPhone en iPod Touch is naar verwachting morgenochtend op een normale snelheid te downloaden.

iOS 4.1 is nog niet te jailbreaken of te unlocken. Het is dus belangrijk dat je je apparaat niet update als je hiervan afhankelijk bent.

Categorie: Apple
Spotlights: Firmware, iTunes

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's