iOS 4.1 is nu beschikbaar via iTunes
Redactie

Apple heeft iOS 4.1 beschikbaar gemaakt voor alle iPhone- en iPod Touch-gebruikers. In iOS 4.1 zijn verschillende nieuwe functies te vinden, zoals bijvoorbeeld een optie om HDR-foto’s te maken en GameCenter.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Uit ervaring weten we dat het downloaden van de nieuwe firmware erg langzaam kan gaan op dit moment, want de servers van Apple krijgen het de komende uren zwaar te verduren.

Nieuw in iOS 4.1 voor de iPhone en iPod Touch

  • HDR fotograferen mogelijk met iPhone 4
  • Game center geintegreerd
  • iTunes Ping geintegreerd
  • HD Video uploaden mogelijk van iPhone 4 (Naar Youtube en MobileMe)
  • Bugfixes

iOS 4.1 lost snelheidsprobleem op voor de iPhone 3G

iOS 4.1 gaat als het goed is de snelheidsproblemen van de iPhone 3G oplossen. Dit is één van de redenen dat het erg druk gaat worden op de servers van Apple, want veel iPhone 3G-gebruikers klagen al een lange tijd.

De kans dat je download van iOS 4.1 stopt of langzaam gaat is de komende uren niet vreemd. Nogmaals, de enorme vraag naar iOS 4.1 kan de servers erg traag maken. De nieuwe firmware voor de iPhone en iPod Touch is naar verwachting morgenochtend op een normale snelheid te downloaden.

iOS 4.1 is nog niet te jailbreaken of te unlocken. Het is dus belangrijk dat je je apparaat niet update als je hiervan afhankelijk bent.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.