iOS 4.0 unlock voor iPhone 3GS nu beschikbaar

De unlock van de nieuwste OS genaamd iOS 4.0 is er al voor de officiële releasedatum eind juni, zo beweert de site freeunlock.com. Echter zou het hier naar eigen zeggen om een unlock gaan voor de iPhone 3GS met baseband 5.11.07. De officiële unlock van het Dev Team wordt binnen een maand verwacht.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Pushfix heeft zojuist een nieuwe unlock voor de iOS 4.0 uitgebracht genaamd Blacksn0w RC2. Let er wel op dat Pushfix enkel de ontwikkelaars aanspoort om deze uit te testen. De officiële unlocksoftware van het Dev Team zal reeds binnen een maand te downloaden zijn via het net, zo stelt hij.

Waar vind je hem:

1) Open de app Cydia.2) Druk op Manage en dan Source.3) Druk op Edit en voer vervolgens de volgende link in http://cydia.pushfix.info. Cydia zal nu de update uitvoeren.4) Nadat de update heeft plaatsgevonden zoek dan naar blacksn0w RC2 for iOS 4 en installeer deze op je iPhone 3GS.5) Herstart de iPhone en wacht voor minstens 90 seconden vooraleer het toestel het signaal van jouw operator te pakken krijgt.

Zoals freeunlock.com omschrijft is deze handleiding enkel en alleen voor de iPhone 3GS voor iOS 4.0 met baseband 05.11.07.

Let wel op: iPhoned.nl is niet verantwoordelijk voor eventueel bekomen schade. Hou er altijd rekening mee dat het jailbreaken en unlocken van de iPhone mogelijk voor problemen kan zorgen. Zoek desnoods naar gebruikerservaringen op het internet. Zij geven raad.

Met dank aan ‘Jongen’ voor deze tip.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.