De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Deze nieuwe functie in iOS 17.2 ga je dagelijks gebruiken

Piet-Jan Lentjes
6 november 2023, 14:19
2 min leestijd
Deze nieuwe functie in iOS 17.2 ga je dagelijks gebruiken

In iOS 17.2 krijgt je iPhone er weer een paar leuke functies bij. En deze nieuwe functie ga je straks dagelijks gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Deze nieuwe functie in iOS 17.2 ga je dagelijks gebruiken

Apple zit niet stil en er is al een bèta van iOS 17.2. In deze nieuwe versie zitten een behoorlijk aantal nieuwe functies. Je moet nog wel even wachten tot iOS 17.2 voor iedereen komt, maar we kunnen je nu al vertellen: één functie in iOS 17.2 ga je straks dagelijks gebruiken.

dagboek app

Dit is de Dagboek-app (of Journal in het Engels). De Dagboek-app is een app voor het bijhouden van je dagelijkse gedachten, activiteiten en doelen. Het bijzondere is dat de Dagboek-app ook AI (machine learning) gebruikt om je te helpen met het bedenken van onderwerpen waar je over kunt schrijven.

De voorstellen die je krijgt voorgeschoteld zijn gebaseerd op jouw gedrag. Dat wil zeggen: je gedrag binnen je iPhone. De app gebruikt je foto’s, maar ook de locaties die je bezoekt, de muziek en podcasts die je luistert, de workouts die je doet en eigenlijk alles wat je nog meer kunt bedenken. Gelukkig kun je wel zelf bepalen welke data de app wel en niet mag meenemen in zijn suggesties.

dagboek iphone

Je kunt overigens met een gerust hart je grootste geheimen in de app kwijt. De gegevens worden beveiligd door midden van end-to-end-encryptie. Daarnaast heb je ook de optie om in iOS 17.2 de Dagboek-app te vergrendelen met Face ID of Touch ID.

Meer nieuwe functies in iOS 17.2

De Dagboek-app is natuurlijk niet de enige nieuwe functie in iOS 17.2. Er komen nog veel meer handige functies naar je iPhone. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe widgets en samen een afspeellijst maken in Apple Music. Wil je meer weten wat er nieuw is? Lees dan onderstaand artikel even door.

Lees meer: iOS 17.2 bèta is uit met nieuwe functies (dit zijn de vijf leukste)

Meld je aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief, download de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan ben je altijd op de hoogte van het laatste Apple-nieuws.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu