Runners deal! De iPhone 15 Pro nu met korting oplopend tot €540!

iOS 17.0.2 nu voor iedereen te downloaden – ga direct updaten!

27 september 2023, 7:44
2 min leestijd
iOS 17.0.2 nu voor iedereen te downloaden – ga direct updaten!

Afgelopen week was er even wat verwarring, want Apple bracht bijna tegelijkertijd iOS 17.0.2 voor de iPhone 15-modellen uit, en iOS 17.0.1 voor alle andere telefoons. Nu is iOS 17.0.2 echter beschikbaar voor iedereen. Hierom moet je meteen updaten!

Lees verder na de advertentie.

iOS 17.0.2 voor alle iPhones

Zoals gezegd kwam iOS 17.0.2 al afgelopen week naar alle iPhone 15-modellen. Bij de eerste configuratie van de nieuwe telefoons werd je er ook heel duidelijk op gewezen dat het handig is om die update meteen te installeren. In iOS 17.0 (en 17.0.1) zit namelijk een bug die voor problemen kan zorgen bij het overstappen van een oude naar een nieuwe iPhone. Het was dus heel belangrijk dat iedereen met zo’n gloednieuwe iPhone ook direct die update kreeg.

Heb je een iPhone 15? Dan is de kans groot dat je iOS 17.0.2. al op je telefoon hebt staan. Heb je daarentegen nog een oudere iPhone? Dan mag je snel naar ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’ sprinten. Maar zitten er in die update precies dezelfde aanpassingen?

Lees ook: iPhone 15 (Plus) review: nu heb je écht geen Pro meer nodig

iOS 17.0.2 verhelpt overstap-probleem

Volgens onze informatie bevat iOS 17.0.2 voor oudere iPhones exact dezelfde probleemoplossing. Alleen is die in dit geval wat minder erg, omdat je waarschijnlijk niet direct gaat overstappen op een oude iPhone die een week geleden werd geüpdatet naar iOS 17.

Maar voor de toekomst kunnen we je nu geruststellen. Je kunt nu ook weer zonder problemen overstappen van een oudere iPhone naar een iets minder oudere iPhone met iOS 17.

iOS 17 verificatieberichten verwijderen

Meer over iOS 17

De update naar iOS 17 brengt veel nieuwe functies naar je iPhone. Zo hebben de apps Telefoon, FaceTime en Berichten een flinke update gekregen. AirDrop heeft een uitbreiding met NameDrop en met de functie Stand-by kun je de iPhone als een soort slimme wekkerradio naast je bed gebruiken. Daarnaast heeft Safari nieuwe functies en vind je de Gezondheid-app ook wat vernieuwingen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over iOS 17 of de iPhone 15? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu