Vodafone Runners: iPhone 13 nu tijdelijk voor €696!

iOS 16 wallpaper: geef je iPhone nu al de nieuwste achtergrond van Apple

Piet-Jan Lentjes
7 juni 2022, 12:42
2 min leestijd
iOS 16 wallpaper: geef je iPhone nu al de nieuwste achtergrond van Apple

Kun je niet wachten op iOS 16? Wij ook niet! Om de pijn te verzachten vertellen we waar je de nieuwe wallpaper van iOS 16 nu al kunt downloaden.

Lees verder na de advertentie.

iOS 16 wallpaper: de nieuwste achtergrond van Apple

Tijdens de opening van de WWDC (Worldwide Developers Conference) liet Apple iOS 16 al zien. Op dit moment is het alleen voor ontwikkelaars nog mogelijk om de bèta te downloaden. Volgende maand is de publieke bèta van iOS dan aan de beurt.

Lees meer: iOS 16: wanneer kan je de update downloaden?

Voor de echte release moeten we nog wat langer wachten en waarschijnlijk gaat dit nog tot september duren. Kun je niet wachten op iOS 16? Dan hebben wij alvast de wallpaper van iOS 16 voor je. Hiermee kun je jouw iPhone toch al een beetje dat iOS 16 gevoel geven.

iOS 16 wallpaper

→ Download de wallpaper via deze link

Wallpaper instellen op iPhone: dat doe je zo

Je moet de wallpaper van iOS 16 eerst downloaden om hem als achtergrond te gebruiken. Dat doe je door op de afbeelding te tikken, en vervolgens het fotobestand op je iPhone op te slaan. Werkt dit niet, of gebruik je de iPhoned-app? Tik dan op het linkje eronder.

Kom je er niet uit? Lees dan ons artikel over het instellen van iPhone-achtergronden eventjes goed door. Hierin leggen we stap-voor-stap uit hoe je wallpapers kunt kiezen en instellen.

iPhone live photo wallpaper

Ook leuk: bewegende wallpaper instellen

En wil je een keer echt iets speciaals? Stel dan een bewegende achtergrond in! Dat kan alleen op je toegangsscherm, maar dat mag de pret echt niet drukken. Hoe je dat precies doet lees je in het artikel over een bewegende wallpaper als achtergrond instellen op je iPhone.

Wil je altijd op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen