De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

iOS 16.0.3 is nu te downloaden: dit zijn de nieuwe functies

Piet-Jan Lentjes
11 oktober 2022, 11:26
2 min leestijd
iOS 16.0.3 is nu te downloaden: dit zijn de nieuwe functies

Er is weer een nieuwe update voor je iPhone verschenen. iOS 16.0.3 is nu te downloaden en wij vertellen je wat de nieuwe functies zijn.

Lees verder na de advertentie.

iOS 16.0.3 nu te downloaden: dit zijn de nieuwe functies

De update kan door iedere iPhone met iOS 16 worden gedownload. Het is wel belangrijk om deze update meteen even te installeren, omdat er best een aantal problemen worden gefixt. Vooral voor iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max en iPhone 14 Plus heeft de update een aantal bugfixes.

ios 16.0.3

1. Inkomende oproepen en appmeldingen

Een van de vervelendste problemen die deze update oplost heeft te maken met inkomende oproepen en appmeldingen. Deze werden soms vertraagd (of zelfs helemaal niet) geleverd op de iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max.

2. Volumeproblemen met CarPlay

Wanneer je wel eens een telefoongesprek via CarPlay voerde, kon het gebeuren dat het volume te laag was. Dit probleem is nu opgelost zodat je weer een gesprek op normaal volume kunt voeren.

3. Vertraging bij gebruik van de camera

Wanneer je op de iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max de camera gebruikte, duurde het soms (te) lang om te wisselen tussen de verschillende modi. De iOS-update heeft ook dit probleem nu opgelost.

4. Mail-problemen

Ook de app Mail ondervond enige problemen die nu door iOS 16.0.3 zijn opgelost. De app crashte namelijk bij het openen na het ontvangen van bepaalde e-mailberichten.

Apple iPhone 14 Pro prijzen vergelijken

Met abonnement

€ 54,50 p/m

Bekijk beste prijs

Los nieuw

€ 1.122,-

Bekijk beste prijs

iOS 16.0.3 downloaden

Het is altijd belangrijk om updates te downloaden, maar iOS 16.0.3 fixt een behoorlijk aantal problemen en daarom is het vooral voor iPhone 14-bezitters belangrijk om zo snel mogelijk te updaten.

  • Tik op de app ‘Instellingen’;
  • Ga naar ‘Algemeen > Software-update’;
  • Tik op ‘Download en installeer’.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu