De iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600,- terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

iOS 16.0.2: belangrijke update voor iedereen (vooral iPhone 14)

Piet-Jan Lentjes
23 september 2022, 9:10
2 min leestijd
iOS 16.0.2: belangrijke update voor iedereen (vooral iPhone 14)

Apple heeft een update voor iOS 16 uitgebracht. iOS 16.0.2 heeft een paar belangrijke fixes aan boord, vooral voor iPhone 14-bezitters. Daarom is het belangrijk om de update zo snel mogelijk te installeren.

Lees verder na de advertentie.

iOS 16.0.2: belangrijke update (vooral voor iPhone 14)

De nieuwe update voor iOS 16 kan door elke iPhone die het nieuwste besturingssysteem draait geïnstalleerd worden. Toch is het vooral belangrijk voor bezitters van een iPhone 14 om deze (kleine) patch te installeren.

iPhone 14 Pro camera

De update fixt namelijk het (behoorlijk vervelend) probleem met de trillende camera. Wanneer de camera werd gebruikt in apps als TikTok en Instagram ging het beeld oncontroleerbaar trillen. De camera begon ook echt te ratelen, trillen en maakte een naar geluid. Daarom is het goed dat het probleem nu is aangepakt met de iOS 16.0.2-update.

Problemen opgelost op elke iPhone met iOS 16

Er zitten nog een aantal andere bugfixes in deze iOS 16.0.2-update, die ook belangrijk zijn voor andere iPhones. Er wordt namelijk ook een probleem met het kopiëren en plakken aangepakt. Je moest namelijk elke keer eerst toestemming geven voordat je kon plakken. Daarnaast heeft Apple ook het probleem opgelost waardoor tijdens het instellen van je iPhone het beeld op zwart kon gaan.

Om de update te installeren ga je naar ‘Instellingen > Algemeen > Software-update’. Tik vervolgens op ‘Download en installeer’ om iOS 16.0.2 binnen te halen. Het is een kleine update, dus het downloaden neemt niet al te lang in beslag.

iPhone 14 kopen

Ondanks de paar problemen zoals de trillende camera, zijn de iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max dé smartphones van dit jaar. Ben je van plan om de iPhone 14 Pro (Max) te kopen? Check dan onze iPhone 14 Pro Max-prijsvergelijker en iPhone 14 Pro-prijsvergelijker. Dan weet je zeker dat je niet teveel gaat betalen!

Apple iPhone 14 Pro prijzen vergelijken

Met abonnement

€ 66,50 p/m

Bekijk beste prijs

Los nieuw

€ 1.329,-

Bekijk beste prijs

Apple iPhone 14 Pro Max prijzen vergelijken

Met abonnement

€ 66,50 p/m

Bekijk beste prijs

Los nieuw

€ 1.479,-

Bekijk beste prijs

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 14 Pro
Apple iPhone 14 Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen