Downloaden: de nieuwe wallpapers van iOS 14.2

Wouter Nijsen
21 oktober 2020, 16:03
1 min leestijd
Downloaden: de nieuwe wallpapers van iOS 14.2

In de bèta van iOS 14.2 zitten toffe nieuwe achtergronden verstopt. Gelukkig hoef je niet tot de release van deze iOS-versie te wachten, want je kan de wallpapers alvast downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Dit zijn de nieuwe iOS 14.2-wallpapers

iOS 14.2, een software-update die waarschijnlijk over een aantal weken wordt uitgebracht, brengt een aantal nieuwe wallpapers met zich mee. Het zijn acht nieuwe achtergronden, elk in een lichte en donkere variant. Op de wallpapers zie je fraaie landschappen en bij de helft gaat het om getekende landschappen.

De wallpapers zijn automatisch in te stellen zodra iOS 14.2 verschijnt en je deze update hebt geïnstalleerd. Website 9to5Mac heeft de achtergrond echter online gezet, waardoor je ze alvast kunt downloaden en instellen. De wallpapers hebben een hoge resolutie en kun je prima op iedere iPhone gebruiken.

Hierboven zie je de nieuwe iOS 14.2-wallpapers onder elkaar. Ga naar deze pagina op 9to5Mac om de plaatjes in de beste kwaliteit te downloaden. Kom je er niet uit? Check dan ook eventjes het artikel over het instellen van iPhone-achtergronden, waar we precies uitleggen hoe je een nieuwe wallpaper kiest.

Op zoek naar meer?

Ben je net als ons ook altijd op zoek naar nieuwe wallpapers voor je iPhone? Onlangs deelden we de officiële iPhone 12-wallpapers met je, die eigenlijk alleen op de nieuwste toestellen te vinden zijn. Daarnaast zetten we op iPhoned iedere vrijdag tien toffe achtergronden op een rijtje in onze Wallpaper Weekly-rubriek. Hieronder zie je de meest recente edities.

Bron: 9to5Mac
Categorie: iOS
Versie: iOS 14

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen