Apple lost meerdere bugs op met iOS 13.2.3 en iPadOS 13.2.3

Michel van 't Klaphek
18 november 2019, 19:19
1 min leestijd
Apple lost meerdere bugs op met iOS 13.2.3 en iPadOS 13.2.3

Apple heeft iOS 13.2.3 en iPadOS 13.2.3 uitgebracht. De updates lossen meerdere bugs op, maar voegen geen nieuwe functie toe. Zo haal je de softwareversies binnen op je iPhone en iPad.

iOS 13.2.3 en iPadOS 13.2.3 downloaden

Het is daarmee de zoveelste tussentijdse update van iOS 13. Nog geen twee weken geleden bracht het update iOS 13.2.2 en iPadOS 13.2.2 uit. Deze updates losten het probleem met agressief afsluitende achtergrond-apps op. De nieuwe softwareversies verhelpen meerdere, kleine bugs, zoals het probleem waarbij de Mail-app geen nieuwe berichten binnenhaalt.

iOS 13.2.3 downloaden doe je zo:

  1. Leg je iPhone aan de oplader, of zorg ervoor dat je minstens 50 procent accupercentage hebt;
  2. Ga naar de Instellingen-app en selecteer ‘Algemeen’;
  3. Kies ‘Software-update’ en volg de aanwijzingen op het scherm.

Bovenstaande stappen gelden ook voor iPadOS 13.2.3. Zie je geen update verschijnen? Dat kan. Net nadat Apple nieuwe software vrijgeeft proberen veel mensen de update te downloaden. Hierdoor worden de servers te druk, en neemt de downloadtijd toe. Wacht in dat geval eventjes, en probeer het later nog eens. Vergeet vooraf ook geen back-up van je iPhone of iPad te maken.

iOS 13.2.3 lost bugs op

De nieuwe software voegt geen nieuwe functies toe, maar lost problemen op. Kon je de afgelopen tijd niet goed zoeken in de Mail-, Bestanden- en Notities-app? Dat is als het goed is nu verholpen. Hetzelfde geldt voor het probleem waarbij berichten niet werden binnengehaald door de Mail-app. Ook worden vanaf nu, als het goed is, bijlagen in de Berichten-app weer goed weergeven.

Op de achtergrond werkt Apple hard aan iOS 13.3, een update die wél nieuwe functies gaat toevoegen. Onder meer de Schermtijd-functie wordt uitgebreid met meer mogelijkheden.

Lees verder over de nieuwe functies van iOS 13.3

Meer nieuws over Apple

Categorie: iOS
Spotlight: iPadOS
Versie: iOS 13

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's