Download hier de officiële wallpapers van iOS 12 en macOS Mojave

Wouter Nijsen
5 juni 2018, 13:12
1 min leestijd
Download hier de officiële wallpapers van iOS 12 en macOS Mojave

Hoewel de definitieve release van iOS 12 en macOS Mojave nog even op zich laten wachten, kun je de officiële wallpapers van de updates alvast gebruiken. Download ze hier.

Download de macOS Mojave- en iOS 12-wallpapers

Bij elke nieuwe iOS- en macOS-versie gaan mensen op zoek naar de officiële wallpapers. Een simpele manier om je iOS-apparaat een nieuw tintje te geven en alvast in de stemming te komen voor de nieuwste versies. Vooralsnog is van iOS 12 en macOS Mojave elk nog maar één wallpaper beschikbaar. De rest volgt vaak naarmate de release dichterbij komt, en Apple meer nieuwe achtergronden aan de updates toevoegt.

Hierboven vind je de kleurrijke wallpaper van iOS 12. De afbeelding heeft een resolutie van 2934 bij 2934 pixels en kun je daarom op iedere iPhone gebruiken. Een aparte iPad-versie van 3208 bij 3208 pixels vind je via deze link. Tik op de afbeeldingen om de grote versie te openen, sla ze op en stel ze vervolgens als achtergrond in zoals je dat bij iedere andere foto doet.

Binnenkort de publieke bèta

Ontwikkelaars kunnen al met iOS 12 en macOS Mojave aan de slag, maar reguliere gebruikers moeten nog even wachten. Apple brengt later dit jaar een publieke testversie uit, waarna de definitieve release van de updates waarschijnlijk in september plaatsvindt. Dat gebeurt waarschijnlijk rond de tijd dat de nieuwe iPhones worden aangekondigd.

→ WWDC 2018 niet kunnen volgen? Check de uitgebreide round-up voor een overzicht van alle onthullingen!

Lees het laatste nieuws over Apple

Via: 9to5Mac
Categorieën: Devices, iOS
Thema: macOS Mojave

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen