iOS 12-bèta verklapt komst van Apple Watch Series 4

Lars Paijmans
20 juni 2018, 9:19
2 min leestijd
iOS 12-bèta verklapt komst van Apple Watch Series 4

De nieuwste bèta van iOS 12 bevat niet alleen nieuwe functies voor de iPhone en iPad, maar verklapt per ongeluk ook dat Apple druk bezig is met het testen van de Watch Series 4.

Lees verder na de advertentie.

iOS 12 Apple Watch Series 4 bevestigd

9to5Mac ontdekte dat er nieuwe, onaangekondigde Apple Watch-modellen in de code van iOS 12-bèta 2 verstopt zitten. Dat deze in iOS, en niet in watchOS zitten is niet zo gek, want een Apple Watch moet nog steeds verplicht gekoppeld worden met een iPhone om te werken. Apple heeft de nieuwe modellen de namen ‘Watch 4,1’, ‘Watch 4,2’, ‘Watch 4,3’ en ‘Watch 4,4’ gegeven. Deze nummers komen overeen met de manier waarop de Apple Watch Series 3 in het systeem staat.

iOS 12 Apple Watch Series 4

Naast dit cijfer is er ook een hele lijst aan serienummers ontdekt, die bijvoorbeeld een spacegrijs model van een roestvrijstalen exemplaar onderscheiden. Hoewel de serienummers ons nog niks vertellen over nieuwe functies en het design van het horloge, is dit wel een bevestiging dat we dit najaar een nieuwe Apple Watch mogen verwachten. Tegen de tijd dat iOS 12 verschijnt, zal deze Watch immers net in de winkels liggen.

De Watch Series 4 zou in september worden aangekondigd. Voor het eerst zou Apple het design aanpassen en het horloge een 15 procent groter display geven.

Tweede ontwikkelaarsbèta iOS 12

Gisteravond bracht Apple de tweede ontwikkelaarsbèta van iOS 12 uit. Deze testversie maakt het voor app-ontwikkelaars mogelijk om voor de publieke release van de update al apps te testen en ontwikkelen. Het is echter ook een uitstekende manier om alvast meer te weten te komen over alle nieuwe functies die dit jaar worden geïntroduceerd. Hierover lees je meer in onze onderstaande iOS 12 preview.

Lees verder: Onze uitgebreide iOS 12 preview

Apple heeft beloofd dat er voor het einde van juni ook een publieke bèta van iOS 12 verschijnt. Met nog een week te gaan kan die bèta ieder moment beschikbaar komen. Houd iPhoned dus in de gaten, of download onze app zodat je als eerste weet wanneer je met deze testversie van iOS 12 aan de slag kunt.

Het laatste nieuws over Apple

Bron: 9to5mac
Categorieën: Devices, Geruchten
Thema: iOS 12

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen