De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

iOS 12.3.2 nu beschikbaar, exclusief voor de iPhone 8 Plus

Lars Paijmans
11 juni 2019, 9:01
1 min leestijd
iOS 12.3.2 nu beschikbaar, exclusief voor de iPhone 8 Plus

Apple heeft een tussentijdse update van iOS 12.3 uitgebracht, die enkel beschikbaar is voor de iPhone 8 Plus. Om deze reden verschijnt iOS 12.3.2 exclusief voor de 8 Plus.

iOS 12.3.2 downloaden voor de iPhone 8 Plus

iOS 12.3.2 is dus een update die je enkel kunt installeren op een iPhone 8 Plus. Op andere apparaten verschijnt deze versie niet als je ernaar zoekt in de instellingen.

IOS 12.3.2 downloaden

Apple heeft deze update specifiek voor de 8 Plus uitgebracht om een vervelende bug op te lossen. Deze zorgde ervoor dat de Portretfunctie niet goed werkte. Hierdoor kon je dus geen foto’s maken waarbij de persoon op de voorgrond scherp blijft, en de achtergrond kunstmatig wordt vervaagd.

Omdat andere iPhones die de Portretstand ondersteunen geen last hebben van deze fout in de software, heeft Apple besloten om iOS 12.3.2 exclusief voor de 8 Plus uit te brengen. Heb je een 8 Plus, dan vind je de update zoals altijd als je onderstaande stappen doorloopt:

Zo kun je iOS 12.3.2 downloaden op de iPhone 8 Plus:

  1. Open de Instellingen-app;
  2. Tik op Algemeen;
  3. Kies Software-update;
  4. Wacht tot je iPhone de update naar iOS 12.3.2 gevonden heeft en doorloop de stappen op het scherm.

Apple werkt ondertussen aan iOS 12.4, de eerstvolgende tussentijdse update die niet lang meer op zich zal laten wachten. Deze nieuwe versie moet in ieder geval voor september worden uitgebracht, omdat op dat moment iOS 13 verschijnt voor alle ondersteunende apparaten.

Apple onthulde iOS 13 een week geleden tijdens WWDC 2019. Wij hebben deze grote nieuwe softwareversie inmiddels al uitgebreid getest. Onze bevindingen over alle verbeteringen en nieuwe functies lees je in onze iOS 13 preview.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu