Downloaden: 16 nieuwe iOS 11 wallpapers voor je iPhone en iPad

iOS 11 verschijnt op 19 september eindelijk voor iedereen. Maar dankzij de laatste bèta zijn de kleurrijke achtergronden nu al beschikbaar. Hier kun je alle iOS 11 wallpapers alvast downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download 16 nieuwe iOS 11 wallpapers

Gisteravond presenteerde Apple de iPhone X samen met de nieuwe iPhone 8 en 8 Plus draait het toestel uit de doos op iOS 11. Dit is de nieuwste versie van het besturingssysteem van Apple, die ook voor oudere toestellen verschijnt. Bij iedere grote update horen nieuwe wallpapers. Hoewel iOS 11 nog niet beschikbaar is, zetten wij de nieuwe achtergronden al voor je klaar.

In totaal zijn er 16 nieuwe achtergronden in iOS 11 te vinden. De wallpapers bestaan onder andere uit enkele wallpapers met het retro Apple logo met de zes kleuren, zes nieuwe bloemen wallpapers en drie nieuwe ruimte wallpapers. Er is dus keuze genoeg. Daarnaast zijn er nog drie achtergronden die lijken op vloeibare verf in veel verschillende kleuren.

Helaas zijn er nog geen nieuwe dynamische of live wallpapers beschikbaar (via 9TO5Mac). Wel hebben we de 16 nieuwe ‘stille’ achtergronden voor je om uit te kiezen. Voor de wallpaper op volledige grote klik of tik je op de afbeelding. Check hieronder alle nieuwe iOS 11 wallpapers.

Lees het laatste nieuws over Apple

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.