Tweede publieke bèta iOS 11 nu te downloaden

Erwin Vogelaar
12 juli 2017, 19:37
2 min leestijd
Tweede publieke bèta iOS 11 nu te downloaden

Doe je mee met het bètaprogramma van iOS 11? Dan kun je nu de tweede bèta downloaden. Wachtte je op een stabielere versie van het besturingssysteem, dan is dit ook het moment.

Lees verder na de advertentie.

iOS 11 tweede bèta

De tweede bèta van iOS 11 is nu te downloaden voor je iPhone of iPad. iOS 11 is de nieuwste versie van het besturingssysteem die komende herfst voor alle gebruikers wordt gelanceerd. Om van te voren foutjes op te sporen, stelt Apple bètaversies beschikbaar. Terwijl ontwikkelaars met de derde bèta aan de slag gaan, mag het publiek nu de tweede bèta downloaden en installeren.

ios 11 tweede bèta

Deze tweede bèta is een stuk stabieler dan de eerste versie. Daarom is dit mogelijk het moment dat je zelf pas instapt. We laten je hieronder zien hoe je de bèta downloadt. Voor het zover is, moet je wel eerst een back-up maken. Bij het gebruik van een bètaversie gaat er namelijk wel eens iets mis.

De tweede publieke bèta van iOS 11 installeren

Om de tweede publieke bèta te downloaden, doorloop je de volgende stappen.

  1. Ga via het iOS-apparaat waar je de bèta op wil installeren naar de bètawebsite van Apple;
  2. Log daar in met je Apple ID;
  3. Tik onder ‘Get started’ op ‘Enroll your iOS device’;
  4. Kies voor ‘Download Profile’;
  5. In de Instellingen die nu worden geopend kies je voor ‘Installeer’ en doorloop je de stappen.

De vernieuwingen van iOS 11

Met iOS 11 krijgt je iOS-apparaat een aantal hele handige nieuwe functies. Zo wordt er een vernieuwd Bedieningspaneel toegevoegd en is het makkelijk om een schermopname te maken. De App Store ziet er daarnaast anders uit met een nieuw ontwerp, en Apple zet een enorme stap in augmented reality met ARKit. Niet al deze functies zijn echter al te gebruiken in de bèta. Zie je het nog niet zitten om een bèta te installeren? Lees dan onze iOS 11 preview.

Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen