iOS 11.3.1 nu beschikbaar: update lost problemen met touchscreen op

Michel van 't Klaphek
24 april 2018, 19:03
1 min leestijd
iOS 11.3.1 nu beschikbaar: update lost problemen met touchscreen op

Apple heeft zojuist iOS 11.3.1 uitgebracht voor de iPhone en iPad. We raden aan om de update zo snel mogelijk te downloaden, aangezien hij een irritante bug oplost.

Lees verder na de advertentie.

iOS 11.3.1 nu beschikbaar met oplossing voor schermproblemen

ios-11-3-1-downloaden

Het is mogelijk om iOS 11.3.1 te downloaden. Deze update lost het probleem op waarbij sommige iPhone 8-schermen niet meer goed reageren op aanrakingen. Ook de automatische helderheid-functie werkt matig.

Deze problemen onstonden na schermvervanging door een derde partij. Door de update te installeren, reageert je touchscreen weer als vanouds. Daarnaast wordt de veiligheid van je toestel bijgewerkt. Het lijkt niet aannemelijk dat de True Tone-bug verholpen wordt.

iOS 11.3.1 downloaden en installeren

iOS 11.3.1 wordt vanzelf aangeboden op je toestel, waarna je de update kunt downloaden en installeren. We adviseren om dit zo spoedig mogelijk te doen. Let erop dat je toestel opnieuw moet opstarten tijdens het installeren. Je kunt je iOS-apparaat ook handmatig laten zoeken naar de nieuwe versie door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Open op je iPhone of iPad de Instellingen-app;
  2. Kies ‘Algemeen’;
  3. Tik op ‘Software-update’;
  4. Het apparaat zoekt naar de nieuwst beschikbare versie.

Vervolgens wordt de software gedownload en dien je de aangegeven stappen te volgen. Aangezien iOS 11 de nodige foutjes kent, is het van belang om vlot na uitkomst de nieuwste software te downloaden.

Ook update voor macOS

Naast een nieuwe iOS-versie brengt Apple vandaag ook macOS High Sierra 10.13.4 uit. Deze update focust zich vooral op het verbeteren van de stabiliteit en het bijwerken van de beveiliging.

Lees het laatste nieuws over Apple

Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen