iOS 11.1 met stapel nieuwe emoji nu te downloaden voor iPhone en iPad

Erwin Vogelaar
31 oktober 2017, 18:08
2 min leestijd
Breaking
iOS 11.1 met stapel nieuwe emoji nu te downloaden voor iPhone en iPad

Apple stelt iOS 11.1 beschikbaar met een stapel nieuwe emoji en verschillende probleemoplossingen. De update is nu te downloaden voor je iPhone en iPad.

Lees verder na de advertentie.

iOS 11.1 nu te downloaden

Apple stelt iOS 11.1 beschikbaar om te downloaden voor je iPhone en iPad. Naast verschillende bugfixes en andere verbeteringen, voegt deze update voor iOS 11 meer dan zeventig nieuwe emoji toe. Met deze update kun je onder andere communiceren met nieuwe emoties, fantasiefiguren, genderneutrale emoji en een broccoli.

Met updates zoals deze zorgt Apple er ook voor dat toestellen weer helemaal up-to-date zijn qua beveiliging. Zit je dus niet te wachten op nog meer emoji, dan raden we toch aan om iOS 11.1 zo snel mogelijk te downloaden. Alleen als je nieuwe updates installeert ben je zo veilig mogelijk. iOS wordt ook nog eens stabieler met nieuwe updates, omdat foutjes uit iOS 11 worden weggewerkt.

ios 11.1

iOS 11.1 downloaden

De update wordt zoals gebruikelijk vanzelf aangeboden op je toestel. Daar hoef je natuurlijk niet op te wachten. Ook kun je handmatig controleren of de update klaar staat en deze direct downloaden en installeren. Zo is je toestel het snelst up to date.

Om handmatig de update op te halen, ga je naar het instellingenmenu van iOS. Daar kies je voor ‘Algemeen > Software-update’. Let wel op dat je toestel opnieuw opstart bij het installeren van een update en dit enkele minuten kan duren.

Komende update naar iOS 11.2

Apple is ondertussen ook bezig om de volgende update naar iOS 11.2 te testen. De eerste testversie hiervan is al beschikbaar voor ontwikkelaars. Onderdeel van deze update is dat een bug in de Rekenmachine-app wordt verholpen. Ook nieuw is dat de wallpapers voor de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X beschikbaar komen voor oudere toestellen. Wanneer deze update wordt uitgerold, is nog niet bekend.

Lees het laatste nieuws over Apple

Categorie: iOS
Thema: iOS 11

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen