iOS 11.1.2 repareert probleem waarbij iPhone X niet reageert in de kou

Erwin Vogelaar
17 november 2017, 8:27
2 min leestijd
iOS 11.1.2 repareert probleem waarbij iPhone X niet reageert in de kou

Apple stelt iOS 11.1.2 beschikbaar. Hoewel de update voornamelijk enkele iPhone X-foutjes repareert, is deze nieuwe versie van iOS 11 ook voor andere toestellen te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

iOS 11.1.2 nu te downloaden

Een update voor iOS 11 is nu te downloaden. iOS 11.1.2 is voornamelijk interessant voor iPhone X-gebruikers, omdat enkele foutjes van dit toestel worden opgelost. Toch is de update ook voor andere toestellen beschikbaar en raden we iedereen aan om deze te downloaden. Alleen door het installeren van de nieuwste iOS-updates is je toestel het meest veilig en stabiel.

De update lost een probleem op waarbij het scherm van de iPhone X niet reageerde als de temperatuur plots snel daalde. Dus bijvoorbeeld als je net naar buiten bent gelopen en het daar koud is. Ook is er een probleem opgelost waarbij Live Foto’s opgenomen met een iPhone X er niet juist uitzagen.

ios 11.1.2

iOS 11.1.2 downloaden

Zoals elke update, wordt ook iOS 11.1.2 vanzelf aangeboden op je toestel. Je hoeft er natuurlijk niet op te wachten. Je kan namelijk zelf controleren of de update voor je klaar staat om deze vervolgens direct te downloaden en te installeren.

Hiervoor ga je naar het instellingenmenu van je iPhone of iPad. Daar tik je op ‘Algemeen > Software-update’. Druk daarna op ‘Download en installeer’ om de update te downloaden en te installeren. Let wel op dat je toestel opnieuw moet opstarten om deze installatie te voltooien.

iOS 11.2

Waarschijnlijk is dit de laatste update voordat Apple iOS 11.2 uitbrengt. Wat we nu al weten is dat deze update onder andere het probleem met de Rekenmachine-app oplost, waarbij het snel drukken op toetsen ervoor zorgt dat de invoer niet juist wordt geregistreerd. Ook legt Apple in deze update uit wat de bluetooth- en wifi-knoppen in het Bedieningspaneel nou echt doen. Dit gebeurt met een tekst in een extra schermpje.

Lees het laatste nieuws over iOS 11

Categorie: iOS
Thema: iOS 11

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen