Apple brengt iOS 11.0.1 uit om foutjes te repareren

Erwin Vogelaar
26 september 2017, 19:26
2 min leestijd
Breaking
Apple brengt iOS 11.0.1 uit om foutjes te repareren

Apple stelt de eerste update voor iOS 11 beschikbaar. Een week na de release is nu iOS 11.0.1 te downloaden voor je iPhone en iPad.

Lees verder na de advertentie.

iOS 11.0.1 nu te downloaden

Apple stelt de allereerste update van iOS 11 beschikbaar. iOS 11.0.1 is nu te downloaden voor je iPhone of iPad. Verwacht met deze update geen nieuwe functies, want Apple voert reparaties en verbeteringen uit. De release van iOS 11 vorige week gaat namelijk gepaard met enkele bugs. Het is nog niet bekend welke bugs met deze update worden verholpen.

ios 11.0.1

iOS 11.0.1 wordt vanzelf aangeboden op je apparaat. Wil je de update echter zo snel mogelijk downloaden, dan is dit ook handmatig mogelijk. Hiervoor ga je naar het instellingenmenu op je iPhone of iPad. Vervolgens kies je voor ‘Algemeen > Software-update’. Staat de update voor je klaar, dan kun je deze direct downloaden en installeren. Tijdens de installatie zal je toestel opnieuw opstarten.

Maakte je gebruik van een bètaprofiel om iOS 11 al eerder te installeren, dan zie je de update mogelijk niet. Verwijder het profiel dan door in het instellingenmenu naar ‘Algemeen > Profielen’ te gaan. Start je toestel opnieuw op en controleer dan nog eens of de update klaar staat.

iOS 11 en bugs

iOS 11 is een grote update, met onder andere een volledig nieuw Bedieningspaneel, ARKit en meer functies. Bekijk voor een volledig lijst ons iOS 11-overzicht. Hoewel iOS 11 uitgebreid getest is onder ontwikkelaars en gebruikers, bleken er toch nog foutjes in te zitten.

Zo wordt er geklaagd over de accu van iPhones en iPads met iOS 11. Ook wordt er gemopperd dat toestellen plots een stuk trager draaien. De Mail-app van Apple heeft daarnaast problemen met Outlook-accounts en mensen melden volumeproblemen op hun toestel. Dat er naast de probleempjes ook genoeg is om blij van te worden lees je in onze iOS 11-review.

Lees het laatste nieuws over Apple

Categorie: iOS
Thema: iOS 11

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen