Download nu de tweede bèta van iOS 10.3

Erwin Vogelaar
7 februari 2017, 20:38
2 min leestijd
Download nu de tweede bèta van iOS 10.3

Het wordt weer tijd om je iPhone en iPad te updaten, mits je meedoet met het bètatesten van de nieuwste versies van iOS 10. De tweede iOS 10.3-bèta is nu namelijk te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

iOS 10.3 tweede bèta

Ben je ingerold in het bètaprogramma van Apple? Dan staat er een nieuwe versie van iOS 10 voor je klaar om te downloaden. Specifiek gaat het om de tweede bèta van iOS 10.3. De grootste vernieuwing van iOS 10.3 is dat er een functie ingebouwd is om je AirPods te vinden. Deze kleine oordopjes zijn makkelijk kwijt te raken, dus het is geen overbodige luxe.

iOS 10.3 tweede bèta

Naast deze Find My AirPods-functie, heeft iOS 10.3 nog meer te bieden. Zo kun je het weericoontje in de Apple Maps-apps stevig indrukken om de weersverwachting te zien. In CarPlay is een nieuwe snelkoppeling geplaatst om snel bij je meest gebruikte apps te komen. HomeKit ondersteunt met iOS 10.3 programmeerbare lichtknoppen. SiriKit kan worden gebruikt om rekeningen te betalen, de status van betalingen te bekijken en zelfs om toekomstige ritten op te vragen. Ook is het nieuw dat ontwikkelaars een melding kunnen sturen waarin je wordt gevraagd om een beoordeling in de App Store achter te laten. Maar maak je geen zorgen: hier hangen de nodige restricties aan zodat je niet constant lastig gevallen wordt.

Later dit jaar komt iOS 10.3 beschikbaar voor iedereen. Waarschijnlijk zullen er eerst nog twee tot drie extra bètaversies uitgebracht worden tot het zover is. Op deze manier test Apple zijn nieuwste updates en weet je zeker dat je een stabiele update krijgt zodra deze wordt aangeboden. Als je jezelf inschrijft voor het bètaprogramma krijg je dus als een van de eersten de nieuwste versies van iOS aangeboden, en kun je direct nieuwe functies uittesten. Toch zijn deze versies instabiel en bevatten ze nog bugs, dus het is niet aan te raden. Alleen als je echt geen geduld hebt dus.

Lees het laatste nieuws over iOS 10

Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen