Derde bèta van iOS 10.3 is nu te downloaden

Erwin Vogelaar
21 februari 2017, 19:51
2 min leestijd
Derde bèta van iOS 10.3 is nu te downloaden

Doe je mee met de bètatest van iOS 10.3? Dan staat er een nieuwe update voor je klaar. De derde bèta van iOS 10.3 is namelijk te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

iOS 10.3 derde bèta

Je mag weer een update voor je iPhone en iPad downloaden. Tenminste, als je staat ingeschreven voor het bètaprogramma van Apple. Het gaat om de derde bèta van iOS 10.3. Deze versie van iOS 10 voegt een stapel handige functies toe aan het besturingssysteem. De belangrijkste is de mogelijkheid om je AirPods te zoeken. Naast het zoeken van je vrienden, kun je in iOS 10.3 ook die kleine oordopjes altijd weer terugvinden. Wel zo handig, want zonder draad raak je ze zo kwijt.

ios 10.3 derde bèta

Ook stapt Apple met deze update over naar het nieuwe Apple File System. Dit is een nieuwe veiligere manier om bestanden op te slaan. Daarom raadt Apple aan om voor het installeren van iOS 10.3 een backup te maken in iCloud. Ook staat er nu een snelkoppeling voor je meest gebruikte apps in CarPlay en ondersteunt HomeKit programmeerbare lichtknoppen. De derde bèta introduceert tevens een optie in de instellingen om te zien of je verouderde apps geïnstalleerd hebt staan die mogelijk niet meer werken met een toekomstige versie van iOS.

Later dit jaar zal iOS 10.3 voor iedereen beschikbaar worden. Waarschijnlijk zal er eerst nog één of twee nieuwe bètaversies uitkomen, zodat Apple zeker weet dat er niets mis gaat. Deze bètaversies zijn voor iedereen toegankelijk. Download je ze, dan kun je dus als een van de eersten nieuwe functies testen. Toch zijn deze versies ook nog vaak instabiel en bevatten ze bugs. Dus het downloaden is alleen aan te raden als je echt geen geduld hebt. Gebruik je jouw iPhone dagelijks als enige toestel, dan is het meedoen aan het bètaprogramma dus niet direct aan te raden.

Lees het laatste nieuws over iOS 10

Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen