iOS 10.3.2 nu te downloaden, ook updates voor macOS, tvOS en watchOS

Erwin Vogelaar
15 mei 2017, 19:34
2 min leestijd
iOS 10.3.2 nu te downloaden, ook updates voor macOS, tvOS en watchOS

Apple stuurt updates voor zijn verschillende besturingssystemen uit. iOS 10.3.2 is nu te downloaden, net als nieuwe versies van macOS, tvOS en watchOS.

Dit brengt iOS 10.3.2

Het is weer tijd om updates te downloaden voor al je moderne Apple-apparaten. Zo kun je nu op je iPhone en iPad iOS 10.3.2 downloaden. Het is niet zo’n grote update als iOS 10.3, met de nieuwe optie om je AirPods te zoeken en het Apple File System dat bestanden anders opslaat. De update is voornamelijk bedoeld om de beveiliging van je toestel op te schroeven zodat je tegen alle moderne gevaren beschermd bent. Deze keer worden een aantal kritieke kwetsbaarheden gerepareerd. Ons advies is daarom om de nieuwe software zo snel mogelijk te installeren.

ios 10.3.2

iOS 10.3.2 wordt automatisch als update aangeboden op je toestel. Als je niet kunt wachten tot dit gebeurt, dan kun je ook handmatig controleren of de update al klaarstaat. Ga hiervoor naar Instellingen en kies voor ‘Algemeen > Software-update’. Je toestel gaat dan automatisch zoeken naar de nieuwe update. iOS 10.3.2 is 176,7MB groot. Je toestel zal opnieuw opstarten om de update te installeren.

Updates voor je andere apparaten

macOS Sierra is ook toe aan nieuwe versie: macOS 10.12.5. Deze update verhelpt onder andere een probleem waarbij de audio kan haperen bij het gebruik van een usb-koptelefoon. tvOS 10.2.1 is nu te downloaden voor je Apple TV. Ook dit is een kleine update, zonder nieuwe functies. Dit geldt ook voor watchOS 3.2.2 voor je Apple Watch. Hoewel deze updates klein zijn, raden we aan om ze zo snel mogelijk te installeren.

Over een klein maandje zullen we weten wat de volgende fase is voor al deze besturingssystemen. Op 5 juni vindt namelijk de WWDC-keynote plaats, met als hoofdattractie natuurlijk iOS 11, maar ook tvOS 11, watchOS 4 en de nieuwe versie van macOS komen er aan. Lees ook onze verwachtingen voor WWDC.

Ga na welke iOS-versie jouw toestel heeft

Benieuwd op welke iOS-versie jouw toestel momenteel draait? Bekijk dan ons iOS-update-overzicht voor een compleet overzicht en tips voor het bijwerken van de software van je iPhone (of iPad en iPod).

Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's